Zengo / RPC Group bood een duurzame oplossing om de dorst van meer dan 350 afgevaardigden te stillen tijdens een recente speciale VN-conferentie, ‘Human Rights in Polen’, gehouden in de Universiteitsbibliotheek van Warschau.

Zengo leverde 400 navulbare waterflessen aan de organisatoren van de conferentie, waardoor flessen en glazen van welke aard dan ook niet meer nodig waren en alle aanwezigen een nuttig cadeau kregen om mee naar huis te nemen.

De 500 ml waterflessen worden vervaardigd in Tritan ™, een speciale copolyester van Eastman die de hoogste helderheid, equivalent aan glas, combineert met bijna onbreekbaar. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen hun glans behouden, zelfs na honderden cycli in de machine. Dit maakt ze ideaal als een op lange termijn herbruikbare oplossing voor consumenten die onderweg willen drinken.

“We zijn RPC zeer erkentelijk voor het ondersteunen van onze conferentie en het leveren van zulke briljante flessen, waardoor we deze waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de bescherming van ons milieu tijdens de bespreking van een dergelijk belangrijk onderwerp”, zegt Karina Rathman van het informatiecentrum van de Verenigde Naties in Warschau.

Georganiseerd door het Informatiecentrum van de Verenigde Naties in samenwerking met de studentenorganisaties ELSA Polen en AIESEC Polen, bood de conferentie een gelegenheid om de naleving van de mensenrechten in Polen, hun belang en uitdagingen voor de toekomst te bespreken. Sprekers waren vertegenwoordigers van de Verenigde Naties, de Poolse regering, niet-gouvernementele organisaties, mensenrechtenactivisten en Poolse beroemdheden. Naast de 350 deelnemers bekeken nog eens 35.000 de conferentie via een livestream op Facebook, terwijl Facebook-berichten meer dan 265.000 mensen bereikten.

Back