STANDAARD PRODUCTEN

Onder standaard verkrijgbare producten verstaan wij Tritan™ producten welke voor iedere potentiële klant of markt vrij ingezet kan worden. Deze standaard producten kunnen indien gewenst voorzien worden van een bijpassende dop of decoratie. Onze designers laten u graag zien hoe de standaard vorm er uit gaat zien met dop & decoratie.

Enkele voorbeelden:

Customize je eigen standaard!

De Vita Round is de standaard verkrijgbare drinkwaterfles van Tritan™. Deze cilindrische 500ml waterfles is los verkrijgbaar, maar kan gecombineerd worden met twee bijpassende sluitingen. De design cap past precies op de hals van de fles en complementeert de strakke lijnen van de fles. De functionele sport cap heeft een extra beschermdop en kan hierdoor eenvoudig gebruikt worden tijdens sportactiviteiten.

ZENGO’S STANDAARDS

Hieronder vind je Zengo’s standaard range. Klik op een item voor meer informatie.

WATERFLESSEN

Duurzame design waterflessen

MEER INFO

GLAZEN

De veiligste BPA-vrije glazen op de markt

MEER INFO
Design shaker

COCKTAIL SHAKERS

Glasheldere Tritan shakers

MEER INFO

CONCEPTEN

Om u te inspireren wat er allemaal mogelijk is met Tritan™, hebben onze designers enkele concepten voor u uitgewerkt. Het materiaal is volgens de veel gebruikte Injectie, Strek, Blaastechniek geproduceerd waardoor er bijna onbeperkte design mogelijkheden zijn. Verder is Tritan™ te bestellen in alle kleuren en in bijna alle mogelijke dichtheden. Verder leent het materiaal zich perfect voor fraaie opvallende embossing waardoor het product nog meer opvalt in het schap. Mocht u meer willen weten over de verschillende mogelijkheden voor een “eigen” model, neem dan contact op met onze Tritan specialisten via: info@zengo-products.com