INTRODUCTIE

Wie zijn wij?

Zengo – opgericht in 2017 – is onderdeel van PET Power, een specialist in kunststof verpakkingen. Zengo richt zich volledig  op de ontwikkeling en productie van BPA-vrije Tritan™ producten. Wij helpen onze klanten aan herbruikbare producten en premium verpakkingen van Tritan™. Vanwege de vele voordelen van Tritan™, leent dit materiaal zich perfect om aan deze behoefte te voldoen.

Kwalitatief hoogwaardige ISBM-productie

Alle Tritan™ producten van Zengo worden geproduceerd bij ons moederbedrijf PET Power in Nederland. We beschikken over de juiste BRC en ISO certificaten en produceren de Tritan™ producten op speciaal ingestelde productiemachines. De productie en handeling van deze duurzame producten vragen op alle fronten net iets afwijkende instellingen en verpakkingswijzen, waardoor we enkel met speciaal opgeleid personeel werken. Kwaliteit dus dubbel gegarandeerd!

Wereldspeler op het gebied van rigide verpakkingen

Zowel Zengo als PET Power zijn onderdeel van de Berry Group (voorheen RPC). Deze wereldspeler op het gebied van rigide verpakkingen, heeft een duidelijk duurzame groeifocus. Berry erkent het wereldwijde probleem met zwerfafval in onze oceanen en juicht het gebruik van meermalig gebruik van Tritan™ oplossingen toe. De Berry Group is ook zelf zeer actief in recycling van kunststof materialen.

Van eerste schets t/m 3D geprint model

Zengo kan u op het gebied van productontwikkeling en design ondersteunen vanaf de eerste schetsen tot en met 3D modellen. Alles onder 1 dak en binnen enkele werkdagen bij u gepresenteerd! Mocht u vragen of interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact op via: info@zengo-products.com

KWALITEIT STAAT VOOROP!
ONZE BPA-VRIJE PRODUCTEN WORDEN UITVOERIG GECONTROLEERD, ZOWEL OP VISUEEL ALS TECHNISCH VLAK

TRITAN™ INNOVATIE

Innovatie betekent voor Zengo dat wij samen met u constant grenzen verleggen met dit veelzijdige materiaal. Enkele voorbeelden van recente innovaties zijn bijv. de standaard cocktailshaker, welke relatief eenvoudig te personaliseren is. Met een partner maken we Tritan™ drinkglazen met aangename drinkrand (deze is nodig voor het productieproces). Allemaal ontwikkelingen die bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Graag informeren wij u over alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via info@zengo-products.com en wij reageren zo snel mogelijk.

EASTMAN TRITAN™

Zengo streeft de hoogste kwaliteit na voor haar Tritan™ producten. Wij hebben een partnership met het gerenommeerde Eastman Chemical, welke dé grondstof producent van BPA vrij Tritan™ is. Als partner hebben we het voordeel dat we als eerste op de hoogte worden gebracht van alle materiaal- en grondstof ontwikkelingen. Voor Tritan™ innovaties bent u dus bij Zengo op het juiste adres.

bpa vrij

BERRY GROUP

ZENGO is trots een onderdeel uit te maken van de Berry Group,
de wereldwijde design en engineering onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het verwerken van kunststof in zowel de verpakkings- als niet industriële industrie. Met wereldwijd meer dan 300 operationele bedrijven, gevestigd in ruim 30 landen, maken wij onderdeel uit van een team van 50.000 medewerkers die streven naar het leveren van excellente producten door onder andere innovatie, en het hoogste niveau van service. We kunnen u met zekerheid garanderen dat we binnen de groep een passende oplossing kunnen aandragen voor uw product!
Klik hier voor meer informatie!

PET Power B.V.

Zengo is een onderdeel van verpakkingsspecialist PET Power. Dit bedrijf heeft een enorme staat van dienst op het gebied van PET en heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van het materiaal. Buiten alle klant specifieke modellen, staat het bedrijf vooral bekend om haar enorme assortiment standaard verkrijgbare PET flessen en -potten. Het aanbod bestaat uit meer dan 700 modellen van 10 ml oplopend t/m 7,5 liter. De focusmarkten zijn Food, Personal Care, Home- en Health Care. Speciaal voor deze laatste markt beschikt PET Power over een state-of-the art cleanroom class 7!
Klik hier voor meer informatie!

DUURZAAM DENKEN & DOEN

Zengo neemt het milieu uiterst serieus, door haar verantwoordelijkheid te nemen in de productie van duurzame producten van Tritan™. Belangrijke eigenschappen van dit materiaal zijn: herbruikbaar en BPA-vrij. De producten van Zengo zijn vaatwasser bestendig en verliezen daarbij geen kwaliteit. Hierdoor kunnen deze meermalig worden gebruikt en dragen wij bij aan het reduceren van de plastic wegwerpproducten.

Zengo draagt zorg voor het milieu en dat is zichtbaar in ons productieproces. Zengo streeft naar zero landfill en een zo laag mogelijk Co2 uitstoot. We doen dit door een continu focus te houden op het verlagen van het energieverbruik in productie en het optimaliseren van het recyclingsproces.

HET TEAM

Pepijn Weijland

Sales Manager

bpa-vrij

Kees Kok

Marketing Manager

bpa-vrij

Patty Dekkers

Customer Service

Bart Mulders

Product Development Engineer

PERS EN MEDIA

Voor al uw pers en media vragen, kunt u contact opnemen via +31 (0)76 503 82 83 of mail info@zengo-products.com

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.