ZENGO het eerste Europese bedrijf dat zich volledig focust op het BPA-vrije Tritan producten.

Luxe glazen, design waterflessen en stijlvolle shakers die op glas lijken, maar die niet breken als ze vallen. Kies dan voor de Tritan collectie van Zengo. 

De Zengo collectie is van het milieuvriendelijke materiaal Tritan gemaakt. Deze co-polyester heeft dezelfde uitstraling als écht glas, maar biedt talloze voordelen.
Zo is Tritan veilig in gebruik, omdat het moeilijk te breken is. Daarnaast blijven de producten na veelvuldig gebruik kraakhelder. Ook nadat ze talloze keren in de vaatwasser geweest zijn.

Innovatief
Vanwege de materiaalkeuze en het design heeft de Zengo collectie een innovatieve en hedendaagse uitstraling. Zo zag je bijvoorbeeld nog nooit eerder een cocktailshaker zonder deellijn. Tritan is tevens zeer geschikt voor de voedselbranche.

Duurzaam
De productie vindt in Nederland op een milieuvriendelijke manier plaats. Hierbij wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke Co2 uitstoot, voor verminderde belasting van het milieu. Eastman heeft een kunststof ontwikkeld welke BPA-vrij (Bisfenol A) is. Gezondheidsklachten zullen afnemen door het gebruik van Tritan, waar deze schadelijke stof niet in zit.

Het team van Zengo heeft een standaard collectie ontwikkeld, maar creëert ook producten op maat.

Nieuwsgierig naar de kwalitatief, hoogwaardige Zengo collectie? Stuur ons een bericht op info@zengo-products.com of bel een van onze adviseurs: +31 (0)76 503 82 83

Back